Fotografie

Han Mulder

Han heeft ruime ervaring in individuele & groepsbegeleiding. Hij studeerde fotografie aan de Fotovakschool en Kunstacademie (AKI) en werkt als freelance fotograaf voor vakbladen en diverse opdrachtgevers. Daarnaast runt hij de Fotoschool Assen en geeft als gecertificeerd mediacoach-docent media(wijsheid) workshops & projecten voor het primair en voorgezet onderwijs.

Fotograferen is communiceren in beeld. Daarbij gaat het om: wat wil je vertellen en hoe breng je dat in beeld. De cursussen, zijn verschillend van niveau en praktisch van opzet, geven aanzetten voor je fotografische ontwikkeling en kenmerken zich door :

– lesbijeenkomsten bieden een goede mix van theorie & praktijk
– aandacht voor techniek en het beeldend proces
– lesprogramma biedt structuur
– thuisopdrachten & werkbespreking

BASIS DIGITALE FOTOGRAFIE

Wil je de mogelijkheden van je compact- of reflexcamera stap voor stap leren ontdekken? Dan is deze module een echte aanrader. In korte tijd leer je de techniek goed toe te passen en heel belangrijk “beter leren kijken” voor het maken van jouw prachtige foto’s. Je bent welkom met elk type camera.
Aan de orde komen: belichten (belichtingsdriehoek), basisflitsen, lichtvoering, witbalans, vormgeving (compositie, lenskeuze & standpunt).

Basiscursus
Start: woensdag  7 oktober 2020 (bij voldoende deelname)
Bijeenkomsten: 7 lessen – wekelijks
Prijs: 189 euro incl. BTW
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: De Plataan Vledderstraat 3 Meppel

VERVOLG DIGITALE FOTOGRAFIE

Wil je uitgedaagd worden door beeldende opdrachten aangevuld met technische workshops voor het ontwikkelen van jouw fotografische stijl? Dan is dit verdiepingstraject voor diegene die al enige tijd fotograferen de juiste keus.
Je gaat met diverse opdrachten & thema’s aan de slag. De individuele en groepswerkbespreking zijn belangrijke onderdelen.

Vervolgcursus
Start: donderdag 8 oktober 2020 (bij voldoende deelname)
Bijeenkomsten: 5 lessen – om de week
Prijs: 139 euro incl. BTW
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: De Plataan Vledderstraat 3 Meppel

Voor vragen kan je een mailtje sturen naar Han

Schrijf je hier in

MOCHTEN ER PROBLEMEN ZIJN MET HET AANMELDINGSFORMULIER MELD JE DAN HIER AAN    Velden met een * zijn verplichte velden.
    Zodra de voorwaarden akkoord zijn kunt u inschrijven.

    Scroll to top